Trafika przy Żeromskiego
Moderator: Moderatorzy
- Cinek
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Trafika przy ?eromskiego
Wy? sie chce! Taka n?dza.
Zosta?a garstka tytoni: Alsbo, Poniatowski, Holgery, 1 Mac Lintock oraz kilka ostatnich saszetek Nappa Valey. A... jeszcze Bia?y Dom.
Ani jednego "Anglika", ani jednej puszki!
Ile razy w moim ?yciu musz? przerabia? "zaciskanie pasa"? Nie mog?oby by? po prostu...normalnie?
Zosta?a garstka tytoni: Alsbo, Poniatowski, Holgery, 1 Mac Lintock oraz kilka ostatnich saszetek Nappa Valey. A... jeszcze Bia?y Dom.
Ani jednego "Anglika", ani jednej puszki!
Ile razy w moim ?yciu musz? przerabia? "zaciskanie pasa"? Nie mog?oby by? po prostu...normalnie?
Walą się rządy i królestwa, a... fajka trwa.
- Łukasz Omasta
- Fajczarz Weteran
- Radesz
- Fajczarz Weteran
Pisa?em o tym w nowym w?tku - trafika w Warszawie Sherlock Holmes jest dobrze zaopatrzona - wiem ?e to Wawa, ale jednak. Tym bardziej ?e cz??? z Was wpada do stolicy... prawda?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Gdybym palił fajkę tak długo jak biegnę maraton, to byłbym MISZCZEM!
Marató Barcelona 2011 - 04:59:31
Poznań Maraton 2011 - 04:47:59
- Cinek
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Co? drgn??o!!!
Puszek co prawda ?adnych, ale jest wybór mac Barenów, s? trzy nowe Larseny, jest rodzinka Borkum Riff (Whiski, Skandinavik, Vanilia, Cherry i Black). Le?? równie? von Eickeny: Springwater, Private Club
, Wild Geese...
Larseny (w tym Simply Unique) po 22,90.
Puszek co prawda ?adnych, ale jest wybór mac Barenów, s? trzy nowe Larseny, jest rodzinka Borkum Riff (Whiski, Skandinavik, Vanilia, Cherry i Black). Le?? równie? von Eickeny: Springwater, Private Club

Walą się rządy i królestwa, a... fajka trwa.
- Thorgal
- Fajczarz
- Kontakt:
to dokladnie to co kolo mnie oprocz Borkum RiffCinek pisze:Co? drgn??o!!!
Puszek co prawda ?adnych, ale jest wybór mac Barenów, s? trzy nowe Larseny, jest rodzinka Borkum Riff (Whiski, Skandinavik, Vanilia, Cherry i Black). Le?? równie? von Eickeny: Springwater, Private Club, Wild Geese...

Pozdrawiam,
Marek
Marek
Re: Trafika przy Żeromskiego
Cinek napisał te słowa 17.11.2004 r.Cinek pisze:Wyć sie chce! Taka nędza.(...)
Zajrzałem wczoraj do tej trafiki i odczucia mam dokładnie identyczne.
Makabra. Mac Barenów resztki nędzne.
Puszki ani jednej

S± Larseny i trochę niepalnych ¶wiństw typu "Biały Dom" czy "Poniatowski"
Nawet z oferty "Swiata Fajki" nie ma za wiele. My¶lałem o kupieniu "The Malthouse" i... nie dostałem go.

Szkoda - jest to obecnie jedna z gorzej zaopatrzonych łódzkich trafik. Aż dziwne to, bo wła¶ciciel był zawsze do¶ć operatywny i trochę towaru miał. Chyba, ze było co¶ "pod lad±"... Tego jednak nie wiem, bo interesu pilnowała jego żona.
Trochę ładnych fajek jest - tylko co w nich palić?????
Wszedłem dziś będąc przejazdem. Miło pogawędziłem z właścicielem. To chyba jedyna trafika która ma tyle ciekawych fajek. Są ładne Petersony i dość ciekawe Stanwelle. Jest komisowy ładny bencik za 100 zł. Ze srebrnym ringiem. Niepalony oczywiście. Aż się zastanawiam, bo fajka ładna - tylko ustnik lekko zmatowiały, ale do doczyszczenia. Trochę naszych przemyskich fajeczek. Z tytoniami - standardowo.
Zajrzałem tam dzisiaj, niejako po drodze przez zrytą i rozkopaną Łódź.
Mizeria okrutna. Tytoni, przynajmniej tych nadających się do palenia przeze mnie, nie ma. Są Skandinawiki (brrrr...), Stanwelle, Amphora i kilka innych. Puszki ani jednej. Trochę fajek. Ładne Stanwelle, Petersony i trzy niezłe Capitole. Nawet na jednego apple benta naszedł mnie PAD, ale na szczęście w porę przypomniałem sobie, że wolę fajki bezfiltrowe... Dostrzegłem też kilka niewielkich kitowań i PAD mi minął...
Mizeria okrutna. Tytoni, przynajmniej tych nadających się do palenia przeze mnie, nie ma. Są Skandinawiki (brrrr...), Stanwelle, Amphora i kilka innych. Puszki ani jednej. Trochę fajek. Ładne Stanwelle, Petersony i trzy niezłe Capitole. Nawet na jednego apple benta naszedł mnie PAD, ale na szczęście w porę przypomniałem sobie, że wolę fajki bezfiltrowe... Dostrzegłem też kilka niewielkich kitowań i PAD mi minął...
- Radesz
- Fajczarz Weteran
Ech - wspomnień czar... Tam kupiłem filarkę 19 oraz rozsmakowałem się w tytoniach Petersona. Namówiony przez sprzedawcę do kupienia Sunset Breeze - kupiłem tę drożyznę (29 zł...), wszak saszetki kosztowały ówczas 12 zł (2004?) ale mizeria dotkęła wszystkich...
Pozdrawiam Radesz
Pozdrawiam Radesz
Gdybym palił fajkę tak długo jak biegnę maraton, to byłbym MISZCZEM!