Stanwell Vanilla
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy tytoniowi
Re: Stanwell Vanilla
Mi udało się kupić bez większych problemów. A jest to świetny aromat. Nie zalatuje żadnym syntetykiem, nie jest zalany alkoholami z czterech stron świata i pięknie spala się do białego popiołu. W zasadzie, to trochę taka wanilia – nie wanilia. Bardziej przypomina duńskie mieszanki waniliowo-owocowe. Jest tylko nieco mniej słodki od tych ostatnich. Ten tytoń chyba nie może się znudzić.
Może się znudzić. Jak wszystko. Mnie nie podszedł. Brakowało mi wyrazistości, ale nie to było najważniejsze. W smaku zwykłe landrynki i nic więcej. Zapach - wanilia - OK i już. Fajny, smaczny tytoń, jednak bez szału.
Dobry dla rekrutów, bez obrazy.
I ciekawostka. Co roku, tuż po Nowym Roku większość trafik i sklepów w sieci, świeci pustkami. Wiadomo, nowe ceny, powolne dostawy, akcyzy etc.
Co znika jako ostatnie ( z tytoni w cenie 30 - 50 zł)?
Stanwell i Larsen, bo najmniej pożądane przez rynek. Rynek nie kłamie.
Dobry dla rekrutów, bez obrazy.
I ciekawostka. Co roku, tuż po Nowym Roku większość trafik i sklepów w sieci, świeci pustkami. Wiadomo, nowe ceny, powolne dostawy, akcyzy etc.
Co znika jako ostatnie ( z tytoni w cenie 30 - 50 zł)?
Stanwell i Larsen, bo najmniej pożądane przez rynek. Rynek nie kłamie.
Witam, chciałem spróbować tego tytoniu jednak nigdzie nie mogę go dostać. W internecie nie ma ani jednej sztuki. Co się dzieje? Nie jest już produkowany?
Gdyby, ktoś widział go w swojej okolicy to może dogadalibyśmy się jakoś i mógłby mi go puścić pocztą?
Gdyby, ktoś widział go w swojej okolicy to może dogadalibyśmy się jakoś i mógłby mi go puścić pocztą?

Niestety, ale aktualnie w Polsce tytoń nieosiągalny.Jahu pisze:Witam, chciałem spróbować tego tytoniu jednak nigdzie nie mogę go dostać. W internecie nie ma ani jednej sztuki. Co się dzieje? Nie jest już produkowany?

pozdrawiam - jony
Ta nasza Polska to smutny kraj jest...
Dzięki za odpowiedź, może kiedyś się go trafi gdzieś na zagranicznej wycieczce
Dzięki za odpowiedź, może kiedyś się go trafi gdzieś na zagranicznej wycieczce

-
- Fajkowy Dyskutant
Wystawiłem kilka saszetek.