Zagl±dn±lem sobie na stronę Synjeco i ku mojej rozpaczy zobaczyłem informację o zaprzestaniu sprzedaży i prodkcji sławetnego Dunhilla.
Ciekawe czemu wycofuj± tytonie, które maj± ustalon± swoj± markę ?
Ze wszystkim tak jest, najlepsze rzeczy przestaj± produkować jako pierwsze...
Pozdrawiam!
"Szkocja to kraina twardzieli, bo w kraju w którym nie wynaleziono spodni a osty sięgają do pasa trzeba być twardym!" inspektor R. Fouler (Thin Blue Line)
Haha (histeryczny), została mi jeszcze jedna nie otwarta puszeczka... I wiecie co? Za pięć lat od dzisiejszego dnia wystawie go na sprzedaż!
Żartuje, ale nie wcze¶nie go zapalę W końcu mamy żałobę...
Pozdrawiam!
"Szkocja to kraina twardzieli, bo w kraju w którym nie wynaleziono spodni a osty sięgają do pasa trzeba być twardym!" inspektor R. Fouler (Thin Blue Line)
Cóż zrobić... era księgowych mocno podminuje różnorodno¶ć tytoniowego ¶wiata . Pozostało się nam cieszyć, że można jeszcze zamówić sporo dobrych rzeczy z Synjeco i to po cenie poniżej normy europejskiej. Oby tylko Szwajcaria nie weszła do UE
http://www.orlik.dk/sw659.asp Tym, do ktorych nie dotarla jeszcze ta wiadomosc, mowie, ze DDLNR bedzie, lecz zmienil sie producent (Orlik). Co to za moda, ze Orlik robi prawie wszystko? Sa najtansi czy cus?