wspólne zakupy
Moderator: Moderatorzy
Re: wspólne zakupy
Podtrzymuję swoją propozycję. Swoje typy podałem ale mogę też zakupić coś innego.
Moje typy to: Gawith Hoggarth Best Brown No.2, Gawith Hoggarth Bobs Chocolate Flake, Gawith Hoggarth Bright CR Flake. Z racji tego że mało palę to chętnie bym się z kimś podzielił zawartością tych puszek po połowie.
Chętnie się z Tobą złożę, Bartku, na razie nie potrzebuję jakoś wiele, a przed świętami będę i tak składał osobne zamówienie. Chętnie więc pól puszki każdego z tych trzech wezmę.
Jeden uśmiech kobiety jest największym zwycięstwem mężczyzny.
Jedna jej łza staje się jego najgorszą porażką.
Jedna jej łza staje się jego najgorszą porażką.
- kolejarz1986
- Fajczarz
A co z moją propozycją żeby zamówić te dwa plugi na spółkę? Nikt się nie podłączy? Najbardziej zależy mi na tym zakupie, bo resztę co planuję kupić to i tak chyba przekroczy 300 zł(razem z Syczkiem), więc nie musiałbym zawracać komuś głowy. Znajdzie się ktoś chętny?
Kto ma w głowie olej, ten idzie na kolej!
Ja piszę się na pluga, ale tak na 50-70g
Poza tym jeśli ktoś chciałby kupić "na pół" któryś z tytoni wymienionych przeze mnie (lub może jakiś inny) to jak najbardziej jestem na TAK.

Paweł moge wziąć z Tobą na pół S.G. Plug Cannon.
- kolejarz1986
- Fajczarz
Jak najbardziej mi pasuje. Weźmy Cannon Plug'a na dwóch (albo po 80 gram na trzech z Syczkiem). Do tego dołączę RB Plug'a, odstąpię Syczkowi ile będzie chciał, może jeszcze ktoś się dołoży w międzyczasie. Do jutra, do 19 czekam na propozycje, potem ustalam ostateczną listę zakupów z Mefirem.mefir pisze:Paweł moge wziąć z Tobą na pół S.G. Plug Cannon.
Mogę wziąć z Tobą GH Ultimum na pół. Nie moje klimaty ale to tylko 25 gram więc mogę spróbować.syczek pisze:Ja piszę się na pluga, ale tak na 50-70gPoza tym jeśli ktoś chciałby kupić "na pół" któryś z tytoni wymienionych przeze mnie (lub może jakiś inny) to jak najbardziej jestem na TAK.
Kto ma w głowie olej, ten idzie na kolej!
Panowie otwieram oficjalną listę zakupów. Chciałbym zamówić w najbliższym tyg. Z racji przedświątecznego bałaganu na Poczcie Polskiej, to chyba ostatnia chwila jeśli chcemy tytoń przed świętami(proszę o dopisywanie się):
FVF-250g
Cannon Plug-125g(na pół z Pawłem)
FVF-250g
Cannon Plug-125g(na pół z Pawłem)
Wspólnie z Dunadanem: Gawith Hoggarth Best Brown No.2 (1 puszka 50g),
Gawith Hoggarth Bobs Chocolate Flake (1 puszka 50g),
Gawith Hoggarth Bright CR Flake (1 puszka 50g).
Gawith Hoggarth Bobs Chocolate Flake (1 puszka 50g),
Gawith Hoggarth Bright CR Flake (1 puszka 50g).
Przesyłka zrealizowana.
-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Dzień dobry 
Panowie, nie szykuje się przypadkiem jakieś wspólne zamówienie z Synjeco? Chętnie bym dołączył.

Panowie, nie szykuje się przypadkiem jakieś wspólne zamówienie z Synjeco? Chętnie bym dołączył.
Uwaga na wódke! Mam po niej kaca i paskudne kobiety w mieszkaniu..
Wobec bogatej oferty w tytonie fajkowo.pl ja na razie nie widzę potrzeby ściągania tytoni z synjeco - (koszty przesyłki no i niebezpieczeństwo cła). Jeśli kolega chciałby coś popróbować z fajkowa to ja może coś bym zamówił ale to dopiero po 25 kwietnia. Chyba że inni będą skłonni coś na synjeco upolować.
może skusiłbym się na dwie puszeczki GL Peace'a w maju.
-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Szczerze mówiąc przespałem powstanie sklepu fajkowo, a widzę, że wybór tytoni faktycznie niezły.
Trochę przerw w paleniu, trochę abstynencji internetowej, i już nie wiem co się w kraju dzieje
Spory zapas tytoni, zakupiony przed laty w synjeco, właśnie mi się kończy. Wczoraj otworzyłem ostatnią paczuszkę pluga od GH (dojrzewała u mnie siedem lat). Przy zakupie miał ten tytoń moc na poziomie 8-9, teraz skalę przekracza
Pyszny jest, ale room note nie pozwala palić w domu ani pracy
Czas uzupełnić zapasy o coś mniej inwazyjnego względem otoczenia.
Trochę przerw w paleniu, trochę abstynencji internetowej, i już nie wiem co się w kraju dzieje

Spory zapas tytoni, zakupiony przed laty w synjeco, właśnie mi się kończy. Wczoraj otworzyłem ostatnią paczuszkę pluga od GH (dojrzewała u mnie siedem lat). Przy zakupie miał ten tytoń moc na poziomie 8-9, teraz skalę przekracza

Uwaga na wódke! Mam po niej kaca i paskudne kobiety w mieszkaniu..
W Lubelskich Cygaleriach pojawiła się dostawa tytoni Gawith Hoggart. W Olimpie widziałem Bobs Chocolate Flake, Balkan mix., Best Brown 2, Bright CR Flake , Glengarry Flake, Ennerdale Flake , Top Black Cherry lub Cherry&Vanilla dokłanie nie pamiętam.