wspólne zakupy
Moderator: Moderatorzy
Re: wspólne zakupy
Cześć Pawle, ja byłbym chętny ale na coś ze stajni GH 

- kolejarz1986
- Fajczarz
Nie ma sprawy, jak zamówienie pójdzie do Lublina to i tak do mnie trafi prędzej czy później. Jak masz ochotę to pisz co byś chciał, jak wszystko wyjdzie to jakoś się zgadamy.syczek pisze:Cześć Pawle, ja byłbym chętny ale na coś ze stajni GH
Pozdrawiam
Kto ma w głowie olej, ten idzie na kolej!
Ja chętnie wziąłbym tak po 25g-50g z GH:No 12 Mixture, Top Blach Cherry, Ultimum.
Ponadto: Solani English Luxury Mixture, White & Black, Silver Flake; Astelys No 99, Dunhill: 965, Nightcap, London Mixture, Standard Mixture; MacBaren Dark Twist Roll Cake; Peterson Xmas 2012, Rattray's Accountants; Robert McConnell Latakia Flake i inne, może coś od SG...
Ponadto: Solani English Luxury Mixture, White & Black, Silver Flake; Astelys No 99, Dunhill: 965, Nightcap, London Mixture, Standard Mixture; MacBaren Dark Twist Roll Cake; Peterson Xmas 2012, Rattray's Accountants; Robert McConnell Latakia Flake i inne, może coś od SG...
- kolejarz1986
- Fajczarz
Powiem tyle: kiełbasa, kiełbasa, kiełbasa...syczek pisze:Ja chętnie wziąłbym tak po 25g-50g z GH:No 12 Mixture, Top Blach Cherry, Ultimum.

Tak poważnie, to na Ultimum mogę się skusić, Silver Flake nie kupuj, mam jeszcze trochę tego specyfiku, jak się spotkamy to wezmę ze sobą. Reszta nie dla mnie. Ale koledzy z Lublina lubią palić kiełbasę, więc jest szansa na porozumienie

Właśnie wczoraj zastanawiałem się nad jakimiś zakupami na święta. Prawdopodobnie będzie to FVF 250g. Czas na spotkanie, omówimy szczegóły.
- kolejarz1986
- Fajczarz
Z tym spotkaniem to myślałem, że wpadnę wtedy jak przyjdzie paczka z fajkowo. Dla mnie będzie ciężko trafić na dwa spotkania w krótkim czasie.mefir pisze:Właśnie wczoraj zastanawiałem się nad jakimiś zakupami na święta. Prawdopodobnie będzie to FVF 250g. Czas na spotkanie, omówimy szczegóły.
Ja bym się dorzucił ale coś ze stajni hoggartha, ale to dopiero po 6 grudnia będę wiedział na co sobie mogę pozwolić. Więc jeśli się wam nie spieszy...
Podobnie ja, dopiero po wizycie Mikołaja będę wiedział, ile mi w tym roku piniędzy zabrał. Ale ze dwa lub 3 tytonie GH bym zamówił, nie żeby nie.
Jeden uśmiech kobiety jest największym zwycięstwem mężczyzny.
Jedna jej łza staje się jego najgorszą porażką.
Jedna jej łza staje się jego najgorszą porażką.
- kolejarz1986
- Fajczarz
zebra pisze:Ja bym się dorzucił ale coś ze stajni hoggartha, ale to dopiero po 6 grudnia będę wiedział na co sobie mogę pozwolić. Więc jeśli się wam nie spieszy...
Ja mogę poczekać.Dunadan pisze:Podobnie ja, dopiero po wizycie Mikołaja będę wiedział, ile mi w tym roku piniędzy zabrał. Ale ze dwa lub 3 tytonie GH bym zamówił, nie żeby nie.
Ja spokojnie mogę poczekać.
myśle ze i ja bym coś wybrał dla siebie, i lepsza okazja do spotkania by była (tylko błagam w sobotę wieczór)...
Sobota wieczór również dla mnie jest optymalna jeżeli chodzi o spotkanie. Chętnie bym się na fajce i piwku spotkał przed świętami.
No to co Panowie robimy zakupy???
- kolejarz1986
- Fajczarz
Mikołaj już chyba wszystkie grzeczne dzieci odwiedził. Mam nadzieje, że teraz padną jakieś konkrety. Niby ciśnienia nie mam z kupowaniem ale zbliża się koniec roku, akcyza i itp...mefir pisze:No to co Panowie robimy zakupy???
Ja w poniedziałek lub wtorek składam zamówienie, wiec jak ktoś chce się podpiąć to prosze pisać.