Spotkania fajczarskie w Lublinie
Moderator: Moderatorzy
Re: Spotkania fajczarskie w Lublinie
Będę o 18:30
Dobra to i ja będę.
Będę po 19.
Pech, pech, pech... dopiero do domu przyszedłem i przeczytałem, że dzisiaj jest. Ale na następne już będę wiedział co, jak i gdzie.Obzon pisze:To dzis o ktorej spotkanie? Dla nowego kolegi informacja, ze spotykamy sie w lokalu o nazwie 'Grodzka 15' w sali dla palacych oczywiscie.
Nic straconego, możemy ustalić termin następnego spotkania z wyprzedzeniem, tak żeby wszystkim pasowało. Braliśmy także pod uwagę zmianę miejsca spotkań na Czeską Piwnicę. Trzeba by tylko sprawdzić jak tam jest z miejscem i czy konieczna jest rezerwacja. Myślę, że na tygodniu tłumów tam nie ma, z tym, że ja tam ostatni raz byłem chyba 2 lata temu (pamiętam, że piwo było dobre).
Panowie, przepraszam za kolejne nieprzybycie, mocno się ostatnio mi życie pozmieniało, toteż czasu jakby mniej. Z tym spotkaniem wtorkowym, jak już Bartkowi mówiłem, akurat u zębologa na fotelu tortur siedziałem, a jak wyszedłem, to nie nadawałem się za bardzo do jakichkolwiek spotkań, a i pora za późna, jak się okazało. Co do zaproponowanej zmiany miejsca: Czeska piwnica nie posiada niestety wygodnej sali dla palących (notabene coraz mniej lokali na Starym takowe jeszcze ma), toteż optowałobym raczej za pozostaniem na znanych i wysiedzianych grodzkich krzesełkach.
Jeden uśmiech kobiety jest największym zwycięstwem mężczyzny.
Jedna jej łza staje się jego najgorszą porażką.
Jedna jej łza staje się jego najgorszą porażką.
Może jakieś spotkanie zorganizujemy po świętach?
Sobota wieczór?
Cały tydzień mam zajęty, ewentualnie w następną sobotę??? lub na tygodniu.
Ustalmy spotkanie. Np. na środę 18.06.2014. Czekam ewentualnie na inne propozycje.
Mi środa powinna pasować. Ktoś jeszcze chętny?
Niestety mi środa odpada, mam zajęcia wieczorem. Może weekend ale wcześniej tak ok. 18 bo na 20 muszę być w robocie. Co wy na to?
Ja w weekend tak nie bardzo. Może w sobote, ale nie na 100%
U mnie w grę wchodzi tylko piątek.
Ja niestety do końca czerwca będę raczej nie uchwytny.