Moderator: Moderatorzy
Jak drogi Amfiarzu wiesz to uzgadniałem oficjalne spotkanie wrocławskich fajczarzy, jednak była tylko potwierdzaj±ca odpowiedĽ Twoja oraz Kratharin'a oraz BAJ'a. Więc nadal czekałem na odpowiedzi Kolegów do których wysłałem PW, żeby jednak nasze pierwsze oficjalne spotkanie wyszło w jak najliczniejszej grupie. A nasze spotkanie wyszło bardzo spontanicznie, no i pewnie dlatego mjp napisał,że pierwsze spotkanie nieoficjalneamfiarz pisze:No toż kurcze! Ja cały czas się deklarowałem, że chętnie bym na spotkanie przyszedł!![]()
Trzeba zrobić następne, może więcej osób będzie. Tylko należałoby ich poinformować wcze¶niej.
Wła¶nie wczoraj z mjp poruszałem watek spotkania z Wami, bo pojawiła sie rozmowa wspólnego wypadu w stronę granicy i może wła¶nie na fajeczke z Kolegami z Loży Bogatyńskkiej. Miło by bylo i zapraszamy.PYK pisze:Fajowo, że wreszcie zaczęli¶cie. I ten lwówecki pils to bardzo ciekawa rzecz - na dodatek lany - mniam. Mam nadzieję, że kiedy¶ jak będę we Wrocku to się zgadamy i spotkamy wspólnie.
PYK
Ach jak?e to mi?o Was drogi Almiku powita? i spotkac we Wroc?awiu b?dzie!!!almik pisze:Super, ?e i Dolny ?l?sk zaczyna spotyka? si? na fajeczce i przy tym, jak?e szlachetnym trunku. Gratuluj? Wrockowi i mam nadziej?, ?e b?dzie nam razem dane wykurzy? fajeczk? i przep?uka? spragnione gard?a piwe?kiem.
U mnie urwanie g?owymjp pisze:Poniewa? wi?kszo?? sekcji Browar.biz wyje?d?a 17.06.2005 na gie?d? do ?ywca mo?emy urz?dzi? w miejsce Browaru spotkanie fajkowe. Stolik w Instytucie na Wi?ziennej zarezerwowany od 19. Wszystkich ch?tnych zapraszam.