Katowice i okolice
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący
- Kontakt:
No Name widzialem w Tychach, ale juz jakis czas temu. na ulicy dabrowskiego, od strony lodowiska -- dziwnie schowana trafika w sklepie elektronicznym :)
niemniej, chodzi o to takie nieduze centrum zaraz po prawej, jak sie ze strony lodowiska wjedzie w dabrowskiego, zaraz po prawej stronie. parter. bylo tam tez kilka fajnych fajek i troche tytoni, ale byle tam dawno i przelotem.
EDIT:
a swoja droga -- bylem wczoraj w myslowickim realu i musze powiedziec, ze zaczyna sie ruszac. w tym salonie prasowym na rogu (nie wiem jak sie nazywa) jazda obowiazkowa, czyli skandinaviki: vanilla i aromatic, a do tego alsbo, natomiast w kolporterze larsen, alsbo, stanwell (kupilem niebieski:)) wraz z probkami pokazowymi, skandinavik mixture i aromatic, a do tego jeszcze poniatowski i tilbury (juz mi przeszlo:)) i jeszcze cos, zapomnialem co dokladnie. calkiem niezle -- chociaz fajki z wrzosca chyba dalej nie da sie tam kupic. no i nie wiem jak z akcesoriami.
niemniej, chodzi o to takie nieduze centrum zaraz po prawej, jak sie ze strony lodowiska wjedzie w dabrowskiego, zaraz po prawej stronie. parter. bylo tam tez kilka fajnych fajek i troche tytoni, ale byle tam dawno i przelotem.
EDIT:
a swoja droga -- bylem wczoraj w myslowickim realu i musze powiedziec, ze zaczyna sie ruszac. w tym salonie prasowym na rogu (nie wiem jak sie nazywa) jazda obowiazkowa, czyli skandinaviki: vanilla i aromatic, a do tego alsbo, natomiast w kolporterze larsen, alsbo, stanwell (kupilem niebieski:)) wraz z probkami pokazowymi, skandinavik mixture i aromatic, a do tego jeszcze poniatowski i tilbury (juz mi przeszlo:)) i jeszcze cos, zapomnialem co dokladnie. calkiem niezle -- chociaz fajki z wrzosca chyba dalej nie da sie tam kupic. no i nie wiem jak z akcesoriami.
gg: 1247777 | jarlsg@o2.pl
Jeśli chodzi o Timm's No Name to na pewno można go kupić w trafice w Auchan na osiedlu (a właściwie za osiedlem) Tysiąclecia w Katowicach. Byłem również ostatnio w Silesia Center w "Papierośnicy" i też był. Ceny dokładnie nie pamiętam ale wynosiła około 30 złotych.
Seks jest podstawą, życie zabawą, wódka nałogiem, a fajka jest Bogiem
Reaktywowana została jescze jedna trafika w Sosnowcu - ul. Targowa, w bramie po prawej idąc od ul. Modrzejowskiej. Z tytoni nie ma nic ciekawego - jak wszędzie, fajek kilkadziesiąt. Wrzośce głównie od Polińskich, Walata i Toscany. Część musiała długo leżeć bo ebonit zzieleniał
. Ceny przystępne, od 60 do 100 zł.
Poprawiła się też oferta fajek w katowickim SCC.

Poprawiła się też oferta fajek w katowickim SCC.
Co prawda to prawda. Trafika w SCC rozwija się na moich oczach
Ogólnie bardzo przyjemny sklepik. O ile rok temu nie mogłem tam nawet wyciorów kupić, teraz jest ich kilka rodzajów. Poza tym spory wybór zapalniczek, papierośnic etc. Cygaretek też mają dość sporo. Z tytoniami nie jest rewelacja, aczkolwiek można dostać parę dobrych.