A więc Panie i Panowie kto jest za niech podniesie ręke i naci¶nie przycisk (chyba mi się co¶ pomieszało, za dużo tych transmisji...)
Pozdrawiam Radesz
Moderator: Moderatorzy
Acha! Cos w rodzaju Google. W ich literowe logo wplataj± się własnie sezonowe obrazki. Niemniej, wpierw musi powstać jakis "rdzeń" graficzny.Dziku pisze: Np stosować obrazki okoliczno¶ciowe - wakacyjne, ¶wi±teczne itp. Niektórzy będ± mieli temat do dyskusji, ankiet itp...
He he he - dobreJeden człowiek, jeden głos. Ja jestem tym człowiekiem i mam głos
Trzymam za słowo o Jedyny AdminieZ czystej przekory i aby ukrócić jakie¶ takie demokratyczne odchyły: Wiarus zostaje do 31 Czerwca!
Terry Pratchett i ustrój Ankh-Morpork się kłanialukaszomasta pisze:Jeden człowiek, jeden głos. Ja jestem tym człowiekiem i mam głos
Jest inne niż wszystkie które widziałem i to stanowi o jego sile.Wiecie co stanowi o sile logo z Wojakiem ???
A no, to że tylko wtajemniczeni wiedz± co ono przedstawia. Jest znakiem grupy ludzi których ł±czy jedna pasja. Każdy "nowy", który tu trafia widzi tylko czarne plamy, dopiero kiedy pobędzie na forum "widzi" (ze mn± było tak samo), odkrywa i jest zafascynowany. To logo to tajemnica, zaklęty kr±g fajczarzy. Stanowi opowie¶ć któr± tu snujemy, takie logo to wyzwanie do poznania tajemnicy, zadawania pytań bez odpoowiedzi. Do długiej gawędy przy fajce.
Nie pozwólmy by logo FMS stało się przejżyste dla wszystkich.
Wyzwaniem dla mnie jest stworzenie Logotypu pełnego tajemnic zrozumiałych tylko dla fajczarzy, magicznego znaku kręgu FMS.
Masz rację Dziku. Mi nie chodzi o tre¶ć, sam pisałem że ten "wojak" tam nie pasuje. Chodzi mi o to, że w tym znaku jest pełno tajemnicy, nie jest pospolite. Znak ten był odczytywalny dla palaczy którzy go palili a dla nas cos znaczy, czego nie możemy rozszyfrować. Chciałbym by nasze logo równiez miało taka tajemnicę, znan± tylko nam a dla obcych było tylko niezrozumiał± plam± .......Dziku pisze: Ładny w swym archaiĽmie, ale... nie nasz.
Nie wspominaj±c, że nie spełnia warunków, które postawił w konkursie Łukasz.